Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@11:13:04 GMT

متهم اصلی؛ پارک دوبل!

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۶۶۶۷۶

متهم اصلی؛ پارک دوبل!

همشهری آنلاین _ معصومه حق‌جو:  ملاقات‌کنندگان بیماران بستری در ۲ بیمارستان این خیابان، تا قبل از شیوع کرونا، ماشین خود را دوبل یا به اصطلاح من‌درآوردی خودمان سوبل، مقابل بیمارستان امام خمینی(ره) یا مرکز طبی کودکان یا در خیابان‌ها و کوچه‌های اطراف پارک می‌کردند. با شیوع کرونا و ممنوع شدن ملاقات بیماران، اهالی تصور می‌کردند از ترافیک‌های خسته‌کننده خیابان دکتر قریب خلاص شده‌اند، اما با توجه به اینکه بیمارستان امام خمینی(ره) یکی از بیمارستان‌هایی است که بیماران کرونایی را پذیرش می‌کند، همچنان این مشکل به قوت خود باقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته دیگر این است که همراهان بیمارانی که از شهرستان مراجعه می‌کنند، ترجیح می‌دهند ماشین خود را نزدیک جایی که چادر زده‌اند پارک کنند.

ابراهیم موسوی که صاحب یک بقالی است از پارک دوبل ماشین‌ها در خیابان قریب گلایه دارد. او می‌گوید: اکثر مغازه‌داران این خیابان از پارک دوبل در حاشیه خیابان کلافه شده‌اند. بارها این مسئله را به گوش شورایاری و شهرداری رسانده‌ایم، ولی هنوز اقدامی نشده است. در اکثر مواقع، پارک بدون ملاحظه روبه‌روی مغازه‌ها باعث شده تا ماشین پخش بار نتواند اجناس را تخلیه کند.
موسوی ادامه می‌دهد: بارها از راننده‌ها خواسته‌ام مقابل مغازه پارک نکنند. برخی راننده‌ها بعد از عذرخواهی، ماشین را جابه‌جا می‌کنند، ولی افرادی هم هستند که معمولاً با گفتن اینکه فقط چند دقیقه توقف دارند، تا یکی‌ـ دو ساعت برای جابه‌جا کردن ماشین پیدایشان نمی‌شود.

 بازار تره‌بار و نقره‌داغ شدن رانندگان

بانوی میانسالی که در خیابان حجت سکونت دارد، می‌گوید: شلوغی خیابان قریب و خیابان‌های اطراف و ازدحام خودروها مخصوصاً در این ایام که با شیوع کرونا و مراجعه بیماران شلوغ‌تر هم شده، امانم را بریده است. اعظم نجاتی ادامه می‌دهد: همسرم به علت بیماری نیاز به آرامش دارد. در حال حاضر با توجه به وضعیت نامساعد اقتصادی، توانایی مالی برای عوض کردن منزلمان را نداریم و نمی‌توانیم نقل مکان کنیم. صدای بوق ماشین‌ها و تنشی که اکثر اوقات بین رانندگان بابت پارک ماشین ایجاد می‌شود، عامل مهمی در سلب آرامش اهالی است. نجاتی می‌گوید: مشکل دیگر این است که وقتی برای خرید به بازار میوه‌وتره‌بار دکتر قریب مراجعه می‌کنیم جای پارک مناسب وجود ندارد. تا به حال همسرم چندین بار بعد از پارک ماشینش جریمه شده. این در حالی است که هیچ تابلو پارک ممنوعی هم در محل نصب نشده بود.
به گفته این شهروند، اکثراً روزهای یکشنبه و چهارشنبه ماشین‌های پارک‌شده در اطراف بازار میوه و تره‌بار جریمه می‌شوند بدون اینکه دلیلی برای این کار وجود داشته باشد.

مهشید رجایی/ ساکن محله  چادر زدن در جوار ماشین

مهشید رجایی هم از برپایی چادر توسط همراهان بیمار در پیاده‌روهای اطراف به شدت ناراضی است: «افرادی که از شهرستان برای مداوای بیمار خود مراجعه می‌کنند، اغلب به دلیل ناتوانی مالی برای گرفتن اتاق در هتل یا اجاره مکان مناسب دچار مشکل می‌شوند.»
این هم‌محله‌ای می‌گوید: «معمولاً این افراد ماشین خود را در خیابان‌های اطراف بیمارستان می‌گذارند و چادرشان را هم در پیاده‌رو و نزدیک ماشین برپا می‌کنند. این کار، علاوه بر اینکه جلوه نازیبایی به این خیابان می‌دهد، در تردد اهالی هم مشکل ایجاد کرده است.»

 دبیر شورایاری چه می‌گوید

جانشین دبیر شورایاری محله جمالزاده هم ازدحام و ترافیک خیابان دکتر قریب را تأیید می‌کند. او در این‌باره توضیح می‌دهد: «از چمران که وارد جمالزاده می‌شویم خیابانی وجود دارد که به سمت بیمارستان امام خمینی(ره) می‌رود. اگر این خیابان را ادامه بدهند تا به فاطمی غربی متصل شود، مشکل ترافیک خیابان قریب برطرف خواهد شد.» به گفته غلامرضا تنها، کسانی که با بیمارستان هم‌کاری ندارند، مجبورند از بلوار کشاورز دور بزنند یا از کوچه‌های فرعی به سمت فاطمی برگردند. همین وضع باعث ایجاد ترافیک سنگین در خیابان قریب به سمت آزادی شده است. هر ماشینی از چمران وارد خیابان فاطمی غربی می‌شود و بخواهد به سمت فاطمی شرقی برود باید از خیابان باقرخان و سمت بیمارستان امام خمینی(ره) عبور کند که باعث ترافیک می‌شود.
او با بیان اینکه شهرداری گفته‌های اهالی را قبول دارد، ولی هنوز اقدامی نشده است، ادامه می‌دهد: «قرار بود مقابل مرکز طبی کودکان و بیمارستان امام خمینی(ره) تابلو توقف ممنوع نصب شود تا ماشین‌ها پارک نکنند.» جانشین دبیر شورایاری محله جمالزاده ادامه می‌دهد: «شهروندان دیگر هم که برای انجام امور غیربیمارستانی وارد خیابان دکتر قریب می‌شوند، مجبورند ماشین خود را دوپشته و حتی سه‌پشته پارک کنند. همین مسئله باعث می‌شود تردد سایر ماشین‌ها سخت شود.» تنها با بیان اینکه قرار شده تابلو پارک ممنوع در نقاط لازم نصب شود، می‌گوید: «آمبولانس و ماشین امداد بارها در حالی که بیمار بدحال حمل می‌کرده‌اند، در این مسیر گرفتار شده‌اند. رئیس بیمارستان طبی کودکان هم در جلسه‌ای این موضوع را تأیید کرد.» او ادامه می‌دهد: «حدود یک سال است از طرف شورایاری نامه‌ای به شهردار منطقه ۶ و شهردار ناحیه داده‌ایم. در شورای‌شهر هم که جلسه داشتیم این مشکل عنوان و تأیید شد، ولی تاکنون اقدامی انجام نشده است.» اگر پارکینگ مکانیزه در محدوده این بیمارستان‌ها جانمایی شود، علاوه بر درآمدزایی برای شهرداری، از ازدحام و سردرگمی راننده‌ها و پارک دوبل جلوگیری خواهد شد.

 چادر سفری چرا؟ همراه‌سرا هست

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه ۶ درباره چادرهایی که همراهان بیماران برپا می‌کنند، توضیح می‌دهد: «گاهی همراهان بیمار در پیاده‌روهای یکی از این ۲ بیمارستان چادر می‌زنند. این در حالی است که همراه‌سرای جوادالائمه(ع) در نزدیکی این بیمارستان‌ها واقع شده و این افراد را اسکان می‌هد.» حبیب‌الله غفوری ادامه می‌دهد: «به علت شیوع کرونا، استقبال هموطنان از مراکز اقامتی کم شده است. به همین دلیل، بعضی از همراهان بیمار به همراه‌سرای جوادالائمه مراجعه نمی‌کنند. برخی دیگر هم بعد از ساعت اداری به تهران می‌رسند که مددکاری تعطیل است.» غفوری می‌گوید: «برای حل این مشکل مقرر شد افرادی که بعد از ساعت اداری به تهران می‌رسند هم با گرفتن معرفی‌نامه از اورژانس بیمارستان در همراه‌سرا پذیرش شوند.»
به گفته معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۶، همه حوزه‌ها در شهرداری در حال تلاش برای کاهش ترافیک این محدوده هستند. معاونت اجتماعی هم تلاش می‌کند تا برپایی چادر را به حداقل برساند یا امکانی فراهم کند تا اصلاً چادری برپا نشود.

محمد عندلیب/ معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه 6  راه کاهش ترافیک در دست بررسی است

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه ۶ می‌گوید: «درخواست‌هایی از جانب مرکز طبی کودکان و بیمارستان امام خمینی(ره) وجود داشت که آنجا که با ضوابط و مقررات مغایرت نداشت، انجام شد.» محمد عندلیب ادامه می‌دهد: «پاکسازی جلو درب ورودی مرکز طبی کودکان و جلوگیری از پارک ماشین یکی از این درخواست‌ها بود. با نصب تابلو و موانع ارتجاعی تا حدودی توانستیم به این نیاز پاسخ دهیم.»
او با بیان اینکه راه‌های کاهش ترافیک توسط مشاور در دست بررسی است، می‌گوید: «در حال حاضر پلیس راهور در این محدوده حضور دارد و با متخلفان برخورد و اعمال قانون می‌کند. امکانات ما فقط در حد استقرار یک پلیس راهور است و امکان حضور نیروی بیشتر وجود ندارد.»
به گفته معاون حمل‌ونقل‌وترافیک شهرداری منطقه ۶، معمولاً ماشین‌های عبوری در این خیابان پارک می‌کنند و ثابت نیستند، بنابراین اعمال قانون شاید بازدارندگی مطلوب را به همراه نداشته باشد. عندلیب بیان می‌کند: «مشاور در حال بررسی است و بعد از به نتیجه رسیدن و تکمیل مطالعات برای اجرای مصوبات اقدام می‌کنیم. نمی‌توان دفعتا در مورد مسئله‌ای به این مهمی تصمیم گرفته شود. باید مطالعه ترافیکی ضمیمه کار باشد تا بتوان راهکار را به‌صورت اصولی اجرا کرد.»

کد خبر 566655 برچسب‌ها ترافیک - شهری همشهری محله منطقه ۶ شهرداری حمل و نقل شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ترافیک شهری همشهری محله منطقه ۶ شهرداری حمل و نقل شهری بیمارستان امام خمینی ره مرکز طبی کودکان همراهان بیمار شهرداری منطقه ماشین خود ادامه می دهد خیابان قریب شیوع کرونا دکتر قریب پارک دوبل ماشین ها منطقه ۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۶۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

هزینه بیمه ماشین به طور سالانه افزایش پیدا می‌کند. اگر به تازگی ماشین خریده‌اید یا می‌خواهید بیمه ماشین‌تان را تمدید کنید، بهتر است با آخرین قیمت بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ آشنا شوید. - اخبار بازار -

در این مقاله درباره  هزینه بیمه شخص ثالث ماشین  در سال 1403 صحبت می‌کنیم و روش خرید اقساطی بیمه شخص ثالث را توضیح می‌دهیم. شما می‌توانید برای خرید بیمه ماشین از پلت‌فرم‌های خرید آنلاین بیمه استفاده کنید و هزینه آن را به صورت قسطی پرداخت کنید.

محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث ماشین

قیمت بیمه شخص ثالث ماشین به عواملی مثل حق بیمه پایه، کاربری خودرو، جریمه دیرکرد، پوشش مالی بیمه، تخفیف‌های عدم خسارت خودرو و تاثیر مدت اعتبار بیمه شخص ثالث بستگی دارد. در ادامه، هر کدام از این عوامل را توضیح می‌دهیم.

حق بیمه پایه در سال 1403

حق بیمه پایه به نرخ دیه انسان کامل در در ماه حرام، تعداد سیلندر ماشین و ظرفیت بار بستگی دارد. ماه‌های حرام ذی‌القعده، ذی‌الحجه، محرم و رجب هستند و نرخ دیه هم در این ماه‌ها برابر با 1 میلیارد و 600 میلیون تومان است. اگر در ماه‌های غیر حرام تصادف کنید و شخصی آسیب ببیند، برای دیه شخص ثالث باید 1 میلیارد و 200 میلیون تومان پرداخت کنید. در صورتی‌که در ماه‌های حرام تصادف کنید و شخص ثالث فوت کند، نرخ دیه به میزان یک سوم افزایش پیدا می‌کند.

 

نوع کاربری خودرو

کاربری خودرو میزان ریسک آن را برای شرکت بیمه نشان می‌دهد. مثلا اگر ماشین شما تاکسی درون شهری است، حق بیمه ماشین شما 10 درصد افزایش پیدا می‌کند. درصد افزایش حق بیمه شخص ثالث برای ماشین‌های مختلف به شرح زیر است.

کاربری خودرو

درصد افزایش حق بیمه

ماشین سواری با کاربری آژانس و تاکسی درون‌شهری

10

تاکسی و مسافرکش برون‌شهری

20

ماشین‌های مخصوص حمل مواد سوختنی مایع و گاز

25

ماشین‌های مخصوص حمل مواد منفجره و خطرناک

50

ماشین‌های تعلیم و آزمون رانندگی

15

ماشین‌های مسابقه‌های رانندگی

50

جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث

برای اینکه جریمه دیرکرد را حساب کنید باید حق بیمه پایه شخص ثالث را بدون تخفیف بر 365 روز سال تقسیم کنید. بنابراین، اگر ماشین شما 4 سیلندر باشد، جریمه دیرکرد 11312 تومان است.

میزان پوشش مالی

هر سال شرکت بیمه مرکزی کمترین و بیشترین پوشش مالی را اعلام می‌کند. حداقل پوشش مالی در سال 1403 برابر با 40 میلیون تومان و حداکثر مقدار آن 800 میلیون تومان است. شما می‌توانید پوشش مالی مناسب را از شرکت‌های بیمه‌گذار تهیه کنید.

تخفیف عدم خسارت خودرو

اگر بیمه شخص ثالث ماشین را تهیه کنید و ماشین شما دچار خسارت نشود، می‌توانید از تخفیف عدم خسارت خودرو استفاده کنید. در این حالت، شرکت بیمه برای تمدید بیمه شخص ثالث به شما تخفیف می‌دهد. درصد تخفیف در سال اول 5 درصد است و اگر هفت سال بدون خسارت از ماشین استفاده کنید، می‌توانید 35 درصد تخفیف بگیرید.

مدت اعتبار بیمه شخص ثالث

هنگام خرید بیمه شخص ثالث ماشین، باید مدت زمان اعتبار آن را مشخص کنید. معمولا بیمه‌نامه به دو صورت کوتاه‌مدت و بلندمدت صادر می‌شوند. بیشتر مشتری‌های بیمه ماشین ترجیح می‌دهند، بیمه شخص ثالث یک ساله بخرند. در این حالت، هزینه بیمه ارزان‌تر است. بیمه شخص ثالث کوتاه‌مدت برای خودروهای اجاره‌ای مناسب است. اگر ماشین شما اجاره‌ای است یا می‌خواهید آن را بفروشید، بهتر است بیمه شخص ثالث کوتاه‌مدت تهیه کنید.

قیمت بیمه شخص ثالث ماشین برای خودروهای سواری

با توجه به عوامل ذکر شده، حق بیمه پایه ماشین برای خودروهای مختلف با توجه به تعداد سیلندر آن‌ها به شرح زیر است.

تعداد سیلندرهای ماشین

حق بیمه به تومان

کمتر از 4 سیلندر

4129000

پیکان، پراید و سمند

4889900

سایر 4 سیلندرها

5747800

بیشتر از 4 سیلندر

6433000

 

نکته مهم این است که اگر ماشین شما آژانس یا تاکسی درون‌شهری باشد، 10 درصد بیشتر از این مبلغ‌ها باید پرداخت کنید. خودروهای سواری با کاربری مسافرکش برون‌شهری هم باید 20 درصد بیشتر از حق بیمه خودروهای سواری پول بدهند.

هزینه بیمه شخص ثالث ماشین برای خودروی بارکش

حق بیمه خودروهای بارکش با توجه به ظرفیت بارگیری و نوع بار محاسبه می‌شود. اگر از ماشین برای حمل مواد منفجره استفاده می‌کنید، باید 50 درصد بیشتر پرداخت کنید. کسانی هم که با استفاده از وسیله نقلیه خودشان مواد سوختنی مایع و گاز حمل می‌کنند، باید 25 درصد حق بیمه بیشتری پرداخت کنند. جدول زیر حق بیمه خودروهای بارکش را نشان می‌دهد.

نوع ماشین

حق بیمه به تومان

بارکش با ظرفیت بارگیری تا 1 تن

5590000

بارکش با ظرفیت بارگیری بین 1 تا 3 تن

6091300

بارکش با ظرفیت بارگیری بین 3 تا 5 تن

7710100

بارکش با ظرفیت بارگیری بین 5 تا 10 تن

9878500

بارکش با ظرفیت بارگیری بین 10 تا 20 تن

11495500

بارکش با ظرفیت بارگیری بیش از 20 تن

12182500

 

هزینه بیمه شخص ثالث برای خودروهای عمومی

خودروهای عمومی شامل ون، مینی‌بوس و اتوبوس باید طبق جدول زیر حق بیمه را حساب کنند.

نوع وسیله نقلیه

حق بیمه به تومان

ماشین با ظرفیت 7 نفر با احتساب راننده

11840800

وسیله نقلیه با ظرفیت 9 نفر با احتساب راننده

12182500

ون با ظرفیت 10 نفر، به‌علاوه راننده

12318200

مینی‌بوس 16 نفره به‌علاوه راننده

15145400

مینی‌بوس 21 نفره با احتساب راننده

15732200

اتوبوس 27 نفره، به‌علاوه راننده

23197200

اتوبوس 40 نفره، به‌علاوه راننده و کمک

29186300

اتوبوس 44 نفره، به‌علاوه راننده و کمک

30974200

 

شرایط خرید قسطی بیمه شخص ثالث

برای خرید بیمه قسطی شخص ثالث  باید در سامانه‌های خرید آنلاین بیمه ثبت‌نام کرده و اطلاعات خودرو را وارد کنید. بعد از تکمیل اطلاعاتی مثل پلاک ماشین و سال ساخت خودرو، می‌توانید انواع بیمه‌نامه‌های مختلف را بررسی کنید و یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. در این مرحله، با انتخاب گزینه پرداخت قسطی فقط 30 درصد حق بیمه را پرداخت می‌کنید و بقیه مبلغ حق بیمه را در چک‌های 2 و 4 ماهه به حساب شرکت واسطه واریز می‌کنید. نکته مهم این است که هزینه بیمه شخص ثالث ماشین در حالت قسطی و نقدی یکسان است و لازم نیست پول بیشتری پرداخت کنید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • جانمایی برای ۱۰۰۰ موتورسیکلت در پارکینگ زائر قم
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • عشق ماشین این آدم ها را «ولت پارک» کرد | لذت چند دقیقه رانندگی پشت فرمان ماشین های لاکچری
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • اولین ماشین علی دایی چه بود؟
  • اتصال خیابان جمالی تهران به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • (ویدئو) نطق نماینده آمریکا علیه ماشین سرکوب دانشجویان
  • فیلم| نطق نماینده آمریکا علیه ماشین سرکوب دانشجویان