Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@04:30:00 GMT

پارک دوبل؛ جبر یا اختیار

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۶۷۵۲۱

پارک دوبل؛ جبر یا اختیار

نبود جای پارک در کلان شهرها به ویژه پایتخت، امروز به یک مشکل بزرگ تبدیل شده و برخی رانندگان بعد از تلاش بسیار و بی ثمر برای پیدا کردن جای پارک، مجبور به پارک در جای نامناسب یا حتی پارک دوبل می شوند که این موضوع مشکلات جدی برای عبور و مرور دیگر وسایل نقلیه و گاه عابران پیاده ایجاد می کند.

بر اساس گزارش های پلیس، پارک دوبل یکی از عوامل اصلی ایجاد ترافیک در شهرهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین، پارک خودرو جلوی مدارس، منازل و دیگر اماکن ممنوع به یک مشکل بزرگ شهری تبدیل شده و ۵۰ درصد شکایت های همسایه ها از یکدیگر به سد معبر یا پارک نامناسب مربوط می شود.

با وجود تلاش دستگاه های مختلف برای بهبود شرایط در کلان شهرها، کارشناسان شهری معتقدند پایتخت کشور یک میلیون جای پارک کم دارد. بر اساس این گزارش، ۴۰ درصد معابر یعنی حدود یک سوم آنها تحت اشغال پارک های حاشیه ای است. هر خودرو، در روز ۹۰ دقیقه یعنی ۶ درصد زمان روزانه در حرکت است و ۹۴ درصد باقیمانده متوقف است که این موضوع ضرورت افزایش پارکینگ برای خودروها در کلان شهرها را افزایش می دهد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) با هدف بررسی علل و پیامدهای پارک دوبل و سد معبر میزگردی را با حضور کارشناسان این حوزه برگزار کرد که مشروح آن به شرح زیر است.

مشکل پارک دوبل فقط با جریمه حل نمی شود

سرهنگ نادر رحمانی رئیس «مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا» در این میزگرد گفت: در جدول جرایم راهنمایی و رانندگی، حداقل پنج عنوان تخلف ساکن وجود دارد که یکی از آنها توقف دوبل است. پلیس به شدت با پارک دوبل برخورد می کند چون این تخلف، ظرفیت راه را به شدت کاهش می دهد و دو خط عبوری یک خط می شود و باعث ایجاد صف های طولانی خودرو در معابر و خیابان ها می شود. جریمه هم الصاقی است و برگه روی وسیله نقلیه نصب می شود یا حتی اگر توقف مانع از حرکت باشد پلیس اجازه دارد تا خودرو متخلف را به پارکینگ منتقل کند.

برای حل مشکلات ترافیکی پایتخت از جمله پارک دوبل، باید قبل از انجام طرح های شهری، میزان ترافیک منطقه را مطالعه و بعد اقدام کنیم وی، پارک دوبل را از تخلفاتی عنوان کرد که تحت کنترل بازرسان نامحسوس کنترل ترافیک پلیس راهور قرار دارد و افزود: ما در این بخش از کمک مردم هم استفاده می کنیم. در قانون نحوه اخذ جرایم هست که پلیس راهور می تواند از مردم جهت ثبت برخی تخلفات با عنوان بازرس نامحسوس کنترل ترافیک استفاده کند.

سرهنگ رحمانی گفت: پلیس راهور با کلیه سازمان ها برای جذب بازرس نامحسوس کنترل ترافیک مکاتبه کرده است و اکنون حدود ۲ هزار نفر به صورت فعال با پلیس راهور همکاری دارند که بیشتر آنها از طریق معرفی سازمان ها جذب شده اند.

این کارشناس ارشد ترافیک در خصوص برخورد نکردن پلیس با همه متخلفین در سطح کلان شهرها نیز گفت: فراوانی این تخلف شاید این امکان را به پلیس ندهد که در همه جا حضور داشته باشد و با متخلفین برخورد کند.

وی از کمبود فضای پارک برای خودروهای عبوری انتقاد کرد و گفت: موضوعات ساختاری خیلی مهم است. وقتی ما یک مرکز خرید بزرگ مثل مرکز خرید کوروش را در جنب اتوبان ستاری برپا می کنیم؛ بدون اینکه دسترسی به پارکینگ را برای مراجعین آن پیش بینی کنیم، مردم این منطقه را با مشکل مواجه کرده ایم. مراجعین به این مرکز خرید گاهی وقت ها حتی تا سه لاین از بزرگراه را مسدود می کنند. چنین وضعیت‌هایی، رفتارهای ناخواسته را به افراد دیکته می کند.‌

هنگامی که ساختارهای اجتماعی در بخش های دیگر نقص دارد پلیس به تنهایی نمی تواند با جریمه و اعمال قانون همه مشکلات را حل کند

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: میزان ترافیک اطراف مجتمع ها در قسمت های مختلف شهر الگو دارد و بر اساس فرمول ریاضی با کمک نرم افزارهای مخصوص، قابل محاسبه است. اینکه چه تعداد شهروند، صبح چه ساعتی از چه مناطقی قرار است با چه وسایل نقلیه ای از چه راه هایی به محل تحصیل یا کار یا هر فعالیت دیگری سفر کنند، الگو دارد. پیش بینی سفر بر اساس چهار مولفه تولید، توزیع، تخصیص و تفکیک برنامه نرم افزاری دارد. به طور مثال، این نرم افزار ساعت اوج حضور مراجعه کنندگان یک بازار در یک محله را نشان می دهد و برنامه ریز شهری می تواند از قبل برای جای پارک و حمل و نقل این افراد راهکار پیدا کند.

وی از پیش بینی نشدن الگوهای ترافیکی در حوزه شهرسازی انتقاد کرد و گفت: ما هنوز این آمار را برای پایتخت نداریم که چه تعداد افراد از چه مناطقی و با چه وسیله نقلیه ای و از چه راهی در سطح شهر جابه‌جا می شوند.

سرهنگ رحمانی ادامه داد: میلیون ها تومان خرج می کنیم تا بزرگراه بسازیم بعد میلیاردها تومان خرج می کنیم تا آن را از بزرگراه تبدیل به خط بی آر تی کنیم. اینها به خاطر این است که قبلاً طرح را مطالعه نکرده و بدون مطالعه اقدام کرده ایم. برای حل مشکلات ترافیکی پایتخت از جمله پارک دوبل، باید قبل از انجام طرح های شهری، میزان ترافیک منطقه را مطالعه و بعد اقدام کنیم.

سرهنگ رحمانی در توضیح مشکلات پلیس برای اعمال قانون متخلفین جرایم راهنمایی و رانندگی از جمله پارک دوبل اضافه کرد: هنگامی که ساختارهای اجتماعی در بخش های دیگر نقص دارد، پلیس به تنهایی نمی تواند با جریمه و اعمال قانون همه مشکلات را حل کند.

وی، پلیس را تنها سازمان مسئول حل مشکل ترافیک در داخل شهرها و همین طور در جاده های برون شهری ندانست و گفت: در حالی که مردم، پلیس را مسئول مشکلات می دانند، از نقش دیگر سازمان ها و همچنین مشکلات ساختاری در تنظیم رفتار اجتماعی رانندگان خودروها غافل هستند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، خواستار اجرایی شدن طرح استفاده از ظرفیت خالی پارکینگ مدارس، ادارات و مجتمع های مسکونی برای پارک خودروهای عبوری در داخل شهرها شد و وجود خطرات امنیتی در صورت اجرای چنین طرحی را رد کرد.

وی تصریح کرد: زمانی که بحث فعالیت تاکسی های اینترنتی مطرح بود، عده ای با فعالیت آنها مخالف بودند و موضوع مشکلات امنیتی این تاکسی ها را مطرح می کردند اما اکنون این تاکسی ها به مردم خدمات رسانی می کنند و امنیت آنها هم کمتر از تاکسی های معمولی نیست.

سرهنگ رحمانی، فرهنگ سازی و حضور مردم در صحنه را مهمترین عامل حل مشکلات ترافیکی کلان شهرها و به طور خاص معضل سد معبر و پارک دوبل دانست و گفت: در حوزه ترافیک باید یک مطالبه عمومی شکل بگیرد.

وی درباره لزوم فرهنگ سازی و گنجاندن مباحث ترافیکی در کتاب های درسی دانش آموزان نیز اظهار داشت: پلیس برای فرهنگ سازی به همکاری دیگر سازمان ها مثل آموزش و پرورش نیاز دارد. به طور مثال، طرح همیار پلیس که سال ۸۵ آغاز شد، در فرهنگ سازی موثر بود اما با تغییر مدیریت ها، الان از حالت اجرایی فاصله گرفته است.

این مقام مسئول در حوزه ترافیک کشور از پیگیری مباحث فرهنگی و آموزشی در همکاری با معاونت پرورشی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: الان سعی می کنیم بچه ها را از طریق جشنواره های سالیانه با فرهنگ ترافیک آشنا کنیم. به همراهی آموزش پرورش نیاز داریم تا کارها را در یک فرایند مدون و لازم الاجرا پیگیری کنیم.

وی گفت: پلیس خودش به تنهایی نمی تواند مشکلات ترافیکی را حل کند و به همکاری دیگر سازمان ها برای انجام این کار نیاز دارد. باید الگوی جامع لازم الاجرایی داشته باشیم که هر کس سکان مدیریت را در دست گرفت این الگو را پیروی کند.

حل موضوع پارک دوبل کاملاً ساده است

علیرضا اسماعیلی عضو هیات علمی «دانشگاه افسری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران» نیز در این میزگرد گفت: رفتار را محیط تعریف می کند یعنی اگر سطل اشغال پیدا نکنیم، ممکن است آشغال را در گوشه خیابان بریزیم. در مورد پارک دوبل هم وقتی ما جای پارک پیدا نمی کنیم، خودرو را در محل نامناسب پارک می کنیم.

در تهران، چند هزار پارکینگ خالی در مدارس، ادارات و مجتمع های مسکونی هست که اینها می تواند اجاره داده شود فقط کمی اراده و تدبیر می خواهد وی افزود: وقتی امکانات حمل و نقل عمومی سریع، ارزان و راحت در دسترس عموم مردم نیست، آنها مجبور می شوند ماشین شخصی استفاده کنند و نتیجه آن کمبود جای پارک و ترافیک درون شهری است.

این کارشناس ارشد ترافیک گفت: فطرت همه انسان ها پاک است و در فرایند زندگی و تحت تاثیر محیط رفتارهای نادرست انجام می دهند. به طور مثال، در مالزی همه جا پر از پارکینگ است. هر جا می روی از هتل تا بیمارستان تا مدارس و ادارات همه پارکینگ خود را اجاره می دهند. یکبار خدمت آقای محسن هاشمی رئیس شورای شهر عرض کردم که در تهران، چند هزار پارکینگ خالی در مدارس، ادارات و مجتمع های مسکونی هست که اینها می تواند اجاره داده شود. حتی از لحاظ امنیتی هم جای نگرانی ندارد چرا که خودروها پلاک دارند و کاملاً قابل رهگیری هستند؛ به اضافه اینکه اکثر پارکینگ های ادارات و حتی مجتمع های خصوصی با دوربین و نگهبان کنترل می شوند. دو سوم پارکینگ های مجتمع های مسکونی در طول روز خالی و قابل اجاره دادن است. حل موضوع پارک دوبل کاملاً ساده است و به کمی تدبیر و اراده نیاز دارد.

وی از صداوسیما به خاطر پول خواستن برای پخش برنامه های مربوط به فرهنگ سازی ترافیک انتقاد کرد و گفت: رسالت رسانه ملی، توسعه فرهنگ، آموزش و ارتقای سلامت است. پلیس برای نجات جان مردم می خواهد برنامه بسازد و آن را در تلویزیون پخش کند. این رفتار صداوسیما غیرحرفه ای است. به صداوسیما پیشنهاد دادم به جای همه میزگردها و مصاحبه های غیرمفید در حوزه ترافیک، یک دقیقه برنامه موثر برای ارتقای فرهنگ ترافیک پخش کند. غیر از صداوسیما، دیگر رسانه ها هم آیا اینقدر که به مسائل حاشیه ای و غیرمهم سیاسی می پردازند، به موضوع فرهنگ ترافیک پرداخته اند.

از زاویه دین، پارک دوبل و سد معبر حق الناس است و لازم است این موضوع توسط روحانیون و علمای دینی برای مردم تبیین شود عضو هیات مدیره سازمان غیرانتفاعی «جمعیت طرفداران ایمنی راه» از روحانیان هم خواست از منبر مساجد برای ارتقای فرهنگ ترافیک استفاده کنند و افزود: از زاویه دین، پارک دوبل و سد معبر حق الناس است و لازم است این موضوع توسط روحانیون و علمای دینی برای مردم تبیین شود.

وی به تبعات سرمایه گذاری نکردن روی ارتقای فرهنگ ترافیک در کشور اشاره کرد و گفت: توجه نکردن به مباحث ترافیکی شبیه توجه نکردن به انجام واکسیناسیون است. شرکت نکردن در طرح واکسیناسیون باعث می شود یک انسان یک عمر فلج شود.

عضو هیات علمی دانشگاه افسری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از مسئولان کشور خواست موضوع ترافیک را در اولویت قرار دهند و افزود: غیر از شهرداری و پلیس که وظیفه ذاتی در ارتباط با مسائل ترافیکی دارند، دیگر مقامات چقدر برای کاهش تصادفات وقت می گذارند. حدود ۳۰ سازمانی که با موضوع ترافیک مرتبط هستند، چقدر برای حل مشکلات این حوزه تلاش کرده اند. با این رویکرد، نمی توانیم انتظار داشته باشیم از آمار سالی ۱۷ هزار کشته پایین تر بیاییم و هر سال در همین حدود تلفات انسانی داریم.

وی افزود: هنوز نتوانسته ایم سرعت ترافیک در تهران را بالا ببریم. حل معضلات ترافیکی باید در صدر اولویت های مقامات ارشد کشور و در ردیف امنیت ملی و سیاست خارجی قرار گیرد.

اسماعیلی، پلیس راهور را قربانی ناکارآمدی دیگر دستگاه ها در بهبود وضعیت ترافیکی دانست و گفت: اینجا چون ناکارآمدی زیاد است، مامور پلیس مجبور است جریمه کند و با جریمه هم مشکل حل نمی شود. تخلف ها معلول علت های دیگر است که ما آنها را سانسور می کنیم و این وسط پلیس قربانی می شود.

پیوست ترافیکی ضرورت طرح های شهری است

ریحانه سادات شاهنگیان استادیار «موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی» و مشاور «کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران» نیز گفت: ماورای علل خاص سد معبر، علت عمومی این اقدامات این است که درک درستی از اثر مثبت قانون نداریم یعنی فکر می کنیم که مثلاً الکی اینجا تابلوی توقف ممنوع زده اند. مردم قانون را در مسیر منفعت و مصلحت بلندمدت خود نمی بینند.

وی افزود: تا وقتی که این عدم اعتماد به قانون هست، التزام به قانون معنا پیدا نمی کند. از آن طرف هم به خاطر خطای شناختی که رانندگان دارند و بارها خطایی را انجام داده اند و اتفاق ناخوشایندی برایشان پیش نیامده است، ضرورتی برای تمکین به قانون احساس نمی کنند.

شاهنگیان ادامه داد: از کودکی رابطه علت و معلولی موجود بین رفتارها و عواقب آنها را درک نکرده ایم. ذهن ما رابطه منطقی بین رفتارها را درک نکرده است یعنی ما گاهی وقت ها برای خرید یک آب معدنی یا سیگار در محل توقف ممنوع، یک راهبندان بزرگ برای دیگران ایجاد می کنیم.

ماورای علل خاص سد معبر، علت عمومی این اقدامات این است که درک درستی از اثر مثبت قانون نداریم یعنی فکر می کنیم که مثلاً الکی اینجا تابلوی توقف ممنوع زده اند وی گفت: دلیل سد معبر این است که قانون گریزی در مسیر منفعت لحظه ای افراد است و فکر می کنند با قانون گریزی می توانند مشکلاتشان را حل کنند. باید به افراد آموزش داد که منافع لحظه ای را فدای منافع بلندمدت و جمعی کنند. مردم آموزش های متفاوتی ماورای آموزش های فعلی نیاز دارند. آنها باید رابطه عمل و عکس العمل را از عمق وجود حس و درک کنند که اگر یک بار راه دیگران را با سد معبر بستند، صدبار هم دیگران این کار را در حق آنها انجام خواهند داد.

عضو هیات علمی دانشگاه افسری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، اجرای طرح اجاره دادن پارکینگ های خالی ادارات، مدارس و مجتمع های مسکونی را برای حل مشکل پارکینگ در کلان شهر تهران ضروری دانست اما از رد آن در شورای شهر خبر داد.

شاهنگیان گفت: اجرای طرح اجاره دادن پارکینگ های خالی ادارات، مدارس و مجتمع های مسکونی را در شورای شهر مطرح کردیم اما برخی با ابراز نگرانی از ابعاد امنیتی این طرح آن را رد کردند. حتی می شد این طرح به صورت آزمایشی با اجاره دادن پارکینگ های شهرداری و مدارس در ایام تعطیل شروع شود و بعد سراسری شود اما متاسفانه با مخالفت برخی در شورای شهر اجرایی نشد.

مشاور کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران، لزوم وجود پیوست ترافیکی برای طرح های شهری را ضروری دانست و افزود: در نظام مهندسی می خواستیم امضای مهندس ترافیک را الزامی کنیم و «مرکز تحقیقات، راه و مسکن و شهرسازی» موضوع را پیگیری کردند اما متاسفانه در شورا تصویب نشد. مهندسان مشاور ترافیک در نظام مهندسی حضور دارند اما امضایشان هیچ کاربرد ویژه ای ندارد. مرکز تحقیقات پیگیری زیادی انجام داد تا مصوب شود که هر ساختمان حداقل ساختمان هایی با کارآیی خاص تجاری-اداری موظف باشند که امضای مهندسان مشاور ترافیک را داشته باشند اما عملی نشد.

وی از تلاش شورای شهر تهران برای به روزرسانی مدل جامع ترافیک این کلانشهر در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در تهران آخرین مدل ترافیکی که داریم مصوب سال ۸۵ است. این مدل سال ۸۹ به روزرسانی ولی تایید نشده است. مدل جامع ترافیک در حال به روزرسانی است و در صورت نهایی شدن می تواند وضعیت ترافیکی مناطق مختلف شهر را پیش بینی کند.

شاهنگیان، همکاری رسانه ها و به طور خاص صداوسیما با پلیس راهور برای ارتقای فرهنگ ترافیکی را ضروری دانست و از درخواست پول توسط صداوسیما برای پخش برنامه های مرتبط با فرهنگ عمومی انتقاد کرد.

مشاور کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: تلویزیون تصویر غلطی را از مسائل ترافیکی نشان می دهد. من در هیچ سریال تلویزیونی ندیدم که شخصیت های فیلم، دغدغه پارک کردن خودرویشان را داشته باشند و هر جا خواسته اند حتی در محوطه بیمارستان خودرو را رها می کنند و می روند. ما واقعیت کمبود پارکینگ را در سریال ها و فیلم ها به مردم نشان نداده ایم و در نتیجه به صورت ناخودآگاه، مردم هم رفتار بازیگران سریال ها را تقلید می کنند و خودرو را مقابل در کلانتری ها یا بیمارستان ها پارک می کنند.

«دیگری» را فراموش کرده ایم

فاطمه صادقی نژاد فعال ایمنی و نویسنده کتاب «مبانی ارتقای فرهنگ ایمنی ترافیک» نیز وجود پیوست ترافیکی برای طرح های شهرسازی را نیاز کلان‌شهرها عنوان کرد و گفت: معضل پارک دوبل مربوط به همه مناطق شهر نمی شود و کاملاً قابل پیش بینی و پیشگیری است.

توجه به «دیگری» در زمینه فرهنگ ترافیک اهمیت زیادی دارد یعنی اینکه کس «دیگری» هست که نباید راهش را سد کنم یا به وی پرخاش کنم. وی افزود: تخمین ارباب رجوع بیمارستان یا مجتمع تجاری یا هر ساخت و ساز شهری دیگری سخت نیست و اگر ساخت و سازها پیوست ترافیکی داشته باشند، مشکل پارک دوبل و سد معبر حل می شود.

صادقی نژاد، توجه به «دیگری» را در فرهنگ ترافیک و به طور خاص پارک دوبل مهم دانست و گفت: توجه به دیگری یعنی اینکه فرد دیگری هم هست که نباید راهش را سد کنم یا به وی پرخاش کنم.

وی به فراوانی کاربران راه نیز اشاره کرد و افزود: وقتی در مورد اخلاق یا بخشش یا هر موضوع دیگری صحبت می کنیم، می توانیم اخلاق در رانندگی یا بخشش در رانندگی را از مصادیق آن عنوان کنیم. مساله ترافیک آنقدر در زندگی ما اهمیت دارد که زندگی بدون توجه به آن ممکن نیست. کیفیت زندگی ما به کیفیت حمل و نقل و ایمنی ترافیک بستگی دارد.

این فعال ایمنی گفت: سازمان ملل، امسال را به عنوان سال مطالبه گری ایمنی معرفی کرده است یعنی مردم خواهان ارتقای ایمنی باشند و این حق را طلب کنند. مردم، رسانه ها و حتی کودکان باید تمام تلاش خود را برای ارتقای ایمنی ترافیک و بهبود وضعیت ترافیکی در محله و شهر خود انجام دهند.

وی از وجود نرم افزاری در رابطه با تشخیص استاندارد نبودن وضعیت ترافیکی در محله ها خبر داد و گفت: نرم افزارهایی وجود دارند که به مردم عادی کمک می کنند تا نواقص مرتبط با ایمنی ترافیک در محل زندگی شان را پیدا و برطرف کردن آن را از دستگاه های مربوطه طلب کنند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۷۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های شمالی اعلام کرد: تردد در محور‌های چالوس، هراز و فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت (رفت‌وبرگشت) روان است. همچنین محور فیروزکوه دارای بارش باران و سایر محور‌های شمالی فاقد مداخلات جوی‌اند.

بر اساس اعلام این مرکز در خصوص سایر محور‌ها نیز ترافیک سنگین در آزادراه قم – تهران محدوده بهشت‌زهرا، ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران حدفاصل رضی آباد تا شهرقدس و ترافیک نیمه سنگین در آزادراه قزوین - کرج محدوده‌های گلشهر، مهرویلا و حدفاصل استاندارد تا پل کلاک در جریان است.

علاوه بر این بارش باران در برخی از محور‌های استان‌های همدان، سمنان، قم، مرکزی، گلستان و گیلان گزارش شده است.

همچنین مرکز مدیریت راه‌های کشور محور‌های مسدود غیرشریانی را محور‌های هشتگرد – طالقان، کمربندی جدید خرانق – یزد، اسپکه – بمپور، یزد – دربید، حاجی آباد – آهنگران، سروآباد – پاوه، رباط پشت بادام – بیاضه و طبس – بردسکن اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقاء فرهنگ ترافیک در کرمانشاه هستند
  • اقدامات خوبی برای اصلاح فرهنگ ترافیک کرمانشاه صورت گرفته است
  • وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۷ اردیبهشت
  • آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور/ بارش باران در جاده‌های ۱۱ استان
  • آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور
  • ترافیک سنگین در آزادراه قزوین کرج تهران
  • ترافیک پرحجم اما روان است
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۶ اردیبهشت
  • محدودیت ترافیکی کندوان لغو شد/ ترافیک نیمه سنگین